Bolu Web Tasarım

Merhabalar değerli ziyaretçimiz Bolu Web Tasarım konulu bugünkü yazımıza hoş geldiniz. İnnova Web Tasarım olarak bizler Bolu ilimizde web tasarım hizmetleri veriyoruz. Bolu merkez ve Bolu ilimizin ilçelerinde web tasarım hizmetleri veriyoruz, herşey dahil web tasarımlarımızla, işinizi internete taşıyor daha fazla kazanç elde etmenizi sağlıyoruz. Mobil uyumlu, seo uyumlu muhteşem web tasarımlarımızı ömür boyu kullanabiliyorsunuz. Kurumsal hizmetler kaliteli bir imaj için mutlaka bir web siteniz olmalı. Çünkü Bolu ilimizin sanayi ve ticari potansiyeli, turizm potansiyeli bunu gerektiriyor. Dilerseniz Bolu ilimizi yakından inceleyelim.

Bolu Web Tasarım

Bolu Web Tasarım

Bolu ilimizin özellikleri ve web tasarım faaliyetlerine etkisi,

Bolu ilimiz, Batı Karadeniz Bölgesi’nde bulunan Bolu dokuz adet ilçeden oluşmaktadır. Bunlar; Bolu Merkez, Dörtdivan, Gerede, Göynük, Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu, Seben ve Yeniçağa’dır. Son yapılan sayımlara göre toplam nüfusu 281.080 olan Bolu’nun yüz ölçümü ise 8.276 km2’dir. Türkiye yüzölçümünün %1,015’lik bölümünü kaplayan Bolu’da ortalama rakım 1000 metre, il sınır uzunluğu ise 621,4km’dir.

İklim olarak komşu illerin iklim çeşitlerinden etkilense de Bolu’da Karadeniz İklimi baskındır. İlin Karadeniz ve Batı Karadeniz bölümlerinde ise Marmara ve İç Anadolu iklim özellikleri görülmektedir. Topraklarının %62’si ormanlık alanla kaplı olan ilimiz, Türkiye’nin en zengin ormanlarına sahiptir. İlin en zengin ormanları Seben, Aladağ ve Karadere ormanlarıdır. Bolu ormanlarında bulunan ağaç türleri ise; kayın, gürgen, ıhlamur, dişbudak, meşe, kızılağaç, karaağaç, kavak, köknar ve sarıçamdır. İlde bulunan dağlar Bolu’nun %56’sını, ovalar ise %8’ini kaplamaktadır.

Bolu Web Tasarım

Bolu Web Tasarım

Bolu ilinin coğrafi konumunun ekonomiye etkisi

Bolu’da bulunan dağlar; Çele Doruğu, Abant Dağları, Göl Dağları, Köroğlu Dağları, Seben Dağları, Ardıç Dağları ve Çal Tepesi’dir. İlde bulunan en önemli akarsular; Büyüksu, Mengen Çayı, Aladağ Çayı, Mudurnu Çayı, Göynük Suyu, Çatak Suyu ve Gerede Çayıdır. İlde bulunan en önemli göller ise; Abant Gölü, Yeniçağa, Çubuk, Sünnet, Yedigöller, Karagöl, Sülüklügöl, Karamurat’tır.

Bu bölgelerde turizm faaliyetleri aktiftir. Bu bölgelerin tanıtımı internet reklamları ve web tasarım çalışmalarıyla yapılmalıdır.
Ekonominin tarım ve ormancılığa dayalı olduğu Bolu’da sanayi ve turizm de diğer illere kıyasla oldukça gelişmiştir. Halkın elde etmiş olduğu gelire bakıldığında gelirin %40’ı tarımdan, %10’u ise ormancılıktan elde edilmektedir. Bunların yanında zengin yeraltı kaynakları ve sanayiden elde etmiş olduğu gelirler de Bolu ekonomisini canlı tutmaya devam etmektedir.

İlimizin yer altı zenginliklerinin ekonomiye etkisi

İlde bulunan maden yatakları; linyit, mermer, alçı taşı, demir, manganez, antimon, amyant ve kurşundur.
Komşu illere ait olan iklim özelliklerini taşıması, verimli toprakları ve zengin bitki örtüsü Bolu’da her türlü tarımsal faaliyeti yapmaya elverişli hale getirmiştir. İlde yetiştirilen başlıca tarım ürünleri; şeker pancarı, pirinç, patates, fındık, çavdar, arpa, buğday, kestane, elma, armut ve üzümdür. Yetiştirilen tarım ürünlerinin büyük çoğunluğunu tahıl ürünleri oluşturmaktadır. Ayrıca yetiştirdiği fındıklarla il Türkiye’de üçüncü sırada yer almaktadır. Bu yüzden tarım firmaları yoğunlukla bulunmaktadır.

Bolu’nun bir diğer geçim kaynağı ise hayvancılıktır. Daha çok küçükbaş üzerine yapılan hayvancılık ilde bulunan mera ve çayırların bol olmasından dolayı oldukça gelişmiştir. Küçükbaş hayvancılığının ilde arıcılık ve balıkçılık faaliyetleri de ağırlıklı olarak yapılmaya devam etmektedir.
Kereste, Ahşap işletmeciliği konusunda birçok firma, ticari işletme mevcuttur.

Son yıllarda sanayi anlamında sürekli gelişme gösteren ilimizde bulunan başlıca fabrikalar şunlardır; kereste fabrikası, tahta fabrikası, ahşap yapı malzemeleri ve mobilya fabrikası, ambalaj fabrikası, çelik konstriksüyon fabrikası, yedek parça fabrikası, termosifon fabrikası, çelik pano ve radyatör fabrikası, ocak ve fırın fabrikası, dokuma fabrikaları, orman ürünleri fabrikaları, deri işleme, av tüfeği ve karoseri fabrikalarıdır. Bizim sanayi bakımından analiz edebildiğimiz ve edemediğimiz tüm sektördeki firmalarımızın reklam, web tasarım, eticaret, seo çalışması, html5 web tasarım faaliyetlerini yerine getirmeye hazırız tüm firmalarımızı bekliyoruz.

Herşey dahil web tasarımlarımızla ömür boyu kullanabileceğiniz siteler yapıyoruz. Dilerseniz herşey dahil web tasarımlarımızın detaylarını paylaşalım.

İnnova Web Tasarım Ajansı Herşey Dahil Web Tasarım Özellikleri,

-Türkçe yönetim panelli
-Orjinal veya Lisanslı Tasarımlar
-Sınırsız sayfa ve sınırsız yazı ekleme özelliği
-Hosting alanınız doluncaya kadar fotoğraf ekleyebilirsiniz
-Mobil Uyumludur
-Seo Uyumludur
-HTML5’tir W3C Standartlarına Uygundur
-Teknik Destek Hizmetimiz Telefonla ve Uzaktan Bağlantı Yöntemiyle 1 Yıl Boyunca Devam Eder
-Canlı Destek Sistemi Vardır, müşterilerinizle anlık olarak iletişim sağlayabilirsiniz.
-Orijinal Grafiklerle size ait resimleri tasarlıyoruz.
-Kurumsal Mail Hesabı Vardır,
-Otomatik güncellenme sistemi sayesinde arama motorlarının güncellenmiş hallerine uyum sağlar, bu sayede sitenizi silmediğiniz sürece ömür boyu kullanabilirsiniz.
Hemen Web Tasarım Hizmeti Almak İçin 0532 683 13 43 Nolu Hattımızı Arayın…

İnnova Web Tasarım Ajansı’na ait tüm hizmetler aşağıdaki gibidir,

-Web Tasarım

-Eticaret sitesi

– SEO Çalışması

-Grafik Tasarım

-Logo Tasarımı

-İnternet Reklamları

-Sosyal Medya Reklamları

-Kurumsallaştırma Çalışmaları

-Tasarım -Baskı Hizmetleri

-Android Uygulamalar

-IOS Uygulamalar yapıyoruz.

Facebook Sayfamız

İnstagram Sayfamız

Web Tasarım Sayfamız

İletişim Sayfamız

5/5 - (3 votes)